понеделник, юни 24, 2024
Начало > ЕКО Автомобили > Гуми Gislaved – вековни традиции от скандинавието

Гуми Gislaved – вековни традиции от скандинавието

гуми

Темата с избора на нови автомобилни гуми винаги е актуална, дори и в периодите, в  които не е сезонната им смяна. Покупката на гуми предизвиква бурни реакции от страна на шофьорите като особено дискутиран е въпроса за това дали да заложим на бюджетни марки или такива, които са скъпи  и утвърдени. И тъй като всеки водач си скача според чергата то е напълно естествено да прецени финансовите с и възможности  ида избере онази, която да пасва на състоянието на портфейла му. Ето защо що се касае до цената а гумите, които сме готови да платим то е естествено да търсим такива, които реално можем да си позволим. Друг актуален въпрос е този за имиджа и качеството на брандовете. Популярните са ясни – ако държите на висок стандарт, лукс и безкомпромисно качество отворете широко душата и портфейла и изберете онези, които наистина нямат аналог. Не бива обаче да считаме, че останалите продукти на пазара са компромисен избор, който правим просто защото са ни необходими нови автомобилни гуми.

автогуми

За водачите, които нямат претенции по отношение на марката, предпочитат качествена  и здрава гума, която да е на сравнително добра цена нес представяме скандинавския бранд Gislaved. Шведския производител всъщност за онези от вас, които а пръв път чуват за тази марка автогуми ще кажем, че има зад гърба си над 110 годишна история. Всъщност в Европа марката е популярна като производител на висококачествени гуми, които са предназначени за по-екстремни условия. Като се има предвид, че климатичните условия в скандинавската страна наистина са една идея по-сурови то ето я и причината самите гуми Gislaved да се произвеждат по специална технология, която да гарантира на превозните средства стабилност, безопасност и добра возия.

Днес гумите с марка Gislaved стъпват доста стабилно и на българския пазар. Тъй като гамата от продукти, които се предлагат от бранда наистина са предназначени за всякакъв тип метеорологични условия то ето, че е определящо да имаме добра и бюджетна алтернатива за разнообразните превозни средства като леки и тежкотоварни автомобили. За джипове, микробуси, автобуси, камиони, леки автомобили от Gislaved имат с какво да изненадат и българските клиенти. Гумите всъщност се произвеждат при изключително строг контрол. Техния дизайн винаги е в процес на подобрение като се следват основните ценности заложени във фирмената политика на компанията. Гумите Gislaved винаги търсят идеалното сцепление с пътната настилка без значение дали шофирате при дъжд, сняг, нагрят асфалт или друга пътна обстановка. Нивото на безопасност, което се гарантира с моделите на Gislaved се дължи на множеството тестове и изпитания, т.на които се предлага всеки продукт преди да тръгне към търговската мрежа. Освен това е много важно гумите също така да осигурят и комфорт по време на шофиране. Без друсане, без високо ниво на шум са само част от основните изисквания, които залагат водачите, на които им предстои избор на нови автомобилни гуми. Основана през далечната 1893 година компанията Гислоу бързо печели поддръжници в скандинавието. Само за справка ще споделим с вас, че едни от първите партньори на шведския производител, който и до днес разчита на гуми с най-високо качество е Volvo. В исторически план гумите с марка Gislaved наистина имат какво да ни разкажат. Наистина не бива да бъдат подценявани опита и технологиите, които бранда успява да утвърди през годините и така да си спечели милиони клиенти по цял свят. Не са малко и българските почитатели на гумите Gislaved, които споделят, че действително въпреки умерения климат в България гумите на шведския производител определено имат потенциал и предлагат максимална стабилност, качество и спокойствие по време на шофиране. Многообразие от размери и видове автогуми можете да откриете на супер изгодни цени в онлайн магазин  Gumicon. Изберете качеството и заложете на ефективни и функционални решения при изгодни условия за поръчка и доставка.