петък, февруари 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Как да изберете маса предвид огромното разнообразие в търговската мрежа

Как да изберете маса предвид огромното разнообразие в търговската мрежа

трапезна маса

Колкото важна е ролята на столовете в интериора ни то толкова решаващи са и масите. Затова претенциите, които много клиенти проявяват по отношение на това да се осигурят отлични условия за живот са напълно основателни. Масите са съществен компонент, на който разчитаме не само като средство за оформление на практична трапезна зона. Пазара представя такива, които са декоративни, помощни, работни и други. Така, че когато се избира такъв тип решение е необходимо да се подходи отговорно и да се съсредоточите върху онези тенденции, които са максимално удобни и приложими спрямо вашите нужди. В каталога тук https://www.mebeliarena.bg/маси можете да се запознаете с богатия асортимент от идеи, които напълно да подсигурят търсеното удобство.

Видове

За да можете да вземете правилно решение относно това кой тип маса би била подходяща за използване в дома ви е важно да се запознаете с видовото разнообразие, което се предлага в търговската мрежа. Това е първата стъпка, която би ви помогнала да организирате интериора и пространството така, че да е удобно, функционално и комфортно.

Многообразието при този тип мебелировка се класифицира на:

 • Трапезни и кухненски. Те са подходящи за хранене и осигуряват прекрасни условия за оформление на удобна трапезна зона;
 • Холни. Тук многообразието е на отлично ниво. Със сигурност това, което би повлияло на вашия избор е свързано основно с мястото, където бихте могли да приложите масичката. Затова независимо, че са популярни като холни те се делят на помощни, за кафе, мини маси и други;
 • Работни. Те много наподобяват бюра, но нямат присъщите за тях шкафове и чекмеджета. Удобни са за използване в шивашки цехове, кантори на архитекти, уеб специалисти и други;
 • Туристически. Тава са така наречените сгъваеми , които можете да използвате на пикник, на плажа, в двора и градината. Характеризират с отлична устойчивост на влага.

След като имате яснота по отношение на видовете можете да се фокусирате върху раздела, който да ви осигури перфектните условия за комфорт и удобство спрямо индивидуалните ви потребности.

Други особености при избор

маса

Съществено е да се акцентира и на други технически параметри, които са решаващи за осигуряването на благоприятна и удобна атмосфера. Затова при инвестиране в нова маса обърнете внимание на:

 • Размери;
 • Функционалност;
 • Тегло;
 • Материали за изработка;
 • Цени;
 • Дизайн;
 • Гаранции за качество и други.

Приоритетите, които получавате от виртуалната платформа Арена са в основата на това не просто да заложите на добра маса, а да изберете тази, която напълно да удовлетвори вашите предпочитания и то с един клик.