петък, февруари 23, 2024
Начало > ЕКО Автомобили > Мобилен ремонт и смяна на гуми – възможности и предимства

Мобилен ремонт и смяна на гуми – възможности и предимства

смяна на гуми

Всеки собственик на автомобил потвърждава, че поне два пъти годишно се налага да посети сервиз за гуми. Тъй като гумите са тези, които осигуряват стабилността на превозното средство на пътната настилка и поемат теглото на колата и возещите се в нея пътници е нужно да се обърне достатъчно внимание на състоянието им. При смяната на сезонните гуми обикновено се извършва баланс или друг вид поправки, които са съществени за осигуряване на безопасно и надеждно пътуване. И ако това ви се струва нормално и сте свикнали да посетите на място доверен сервиз то при необходимост от спешен ремонт поради спукана гума или дефктирала джанта се налага да предприемете друг вид действия. Представяме ви услугата мобилен гумаджия, която напоследък стана доста популярна сред водачите, които се непрекъснато в движение, а освен това не разполагат с физическата възможност сами да извършват ремонт и подмяна в аварийната лента.

Кога услугите на мобилния гумаджия са приоритет

При положение, че смяната на гуми не е ваш приоритет не защото не можете, но превозното ви средство не разполага с резервна гума или пък физически няма как да се справите сами, защото се изисква сила то ето, че ролята на мобилния гумаджия се оказва решаваща в подобни ситуации.  Много по-удобно и лесно е да се извърши смяна на гума на място, отколкото да се лутате в непознат за вас квартал и да се надявате да попаднете на сервиз, извършващ ремонт и смяна на гуми.

Гуми

Услугата мобилен сервиз на гуми е сред водещите, които са все по-търсени в големите градове. Натовареното ежедневие и непрекъснатото използване на превозното средство води до проблеми, които изискват навременно решение. Именно мобилните гумаджийници, които представляват подвижни сервизи могат да се озоват н мястото на възникналата авария и да решат скоростно и прецизно проблема.

Приоритет са този тип дейности за хора, които нямат възможност нито да търсят близък сервиз, нито сами да проведат ремонтната дейност в аварийната лента. А често се оказва, че гумата се поврежда на оживено и с висок интензитет на трафика място. За да не ставате предпоставка и причина за пътен инцидент е необходимо бързо изтегляне от платното и извършване на подяната на гумите. А това определено може да се случи с експресната намеса на мобилен гумаджия. С използване на услугата получавате:

  • Качествен ремонт;
  • Демонтаж на спукана гума;
  • Поправка и монтаж на място;
  • Спестявате време;
  • Спестявате си излишни тревоги и главоболия;
  • Намирате решение, което не е по силите ви;
  • Осигурявате на автомобила си най-доброто решение без да се лутате в търсене на вулканизатор.

Ще отбележим, че не само при спукване на гума по време на движение тези мобилни сервизи са алтернатива, на която да се доверите. Тъй като времето винаги не достига, а настъпва момента за подмяна на сезонните гуми то ето, че в случай на пътуване и спешна нужда от подмяна на гумите можете да ангажирате екипа, който да се ангажира с удобен за вас ден и час, в който да ви посети на желан адрес за извършване на ротация на летните гуми със зимни и обратно.

С услугата, предлагана от мобилен гумаджия получавате обслужване, при което вие контролирате времето така, че да удобно и съобразено с вашите индивидуални приоритети. Не само смяна на гуми при възникване на проблем по време на движение, а също при смяна на сезонни, текущи ремонти и нужда от баланс, избиране на нови гуми и монтаж. Разнообразие от услуги се предлагат от подвижните сервизи, които се обслужват от опитни специалисти, за които вашето удобство е приоритет. Да, поне с 20 % тези дейности и услуга са по-високи като цена, но фактора спестяване на време е решаващ за да инвестирате разумно.