петък, февруари 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Кои са най-харесваните модели холни маси в момента?

Кои са най-харесваните модели холни маси в момента?

холна маса

Има една определена мебел в интериора на дневната, която винаги привлича вниманието на потребителите и има много специално място в пространството. Става въпрос за холната маса, която се използва от всички и е важна за оформяне на красивия интериор. Мебели Венус са приготвили за вас богат каталог от предложения, в който ще разгледате най-актуалните модели. Важно е артикулът, който ще купите да бъде изработен от качествени и здрави материали, за да може да го използвате без никакви забележки дълго време.

Кои модели холни маси привличат вниманието със своите функционалности?

Тази малка декоративна мебел понякога има много разнообразни функции в зависимост от това, какво точно ще правите дневната. Ако посрещате гости или искате да похапнете нещо вкусно, докато гледате телевизия ще ви е необходима холна маса с по-голям и стабилен плот. Актуалните модели се отличават с това, че разполагате с механизъм за повдигане на плота както и с разтегателен такъв, за да предложат максимален комфорт.

Изработват се от качествени и здрави материали на достъпни цени са и се предлагат в различни цветове нюанси. Така ще ги комбинирате с останалите мебели. Артикулите, които имат допълнителен плот под основния също са харесвани много, защото там може да подреждате всякакви вещи и така стаята ще изглежда добре организирана и чиста. От магазин Венус ще ви предложат един примерен модел. Холна маса Рената – Венге / Бял:

маса
  • „Рената“ е практична холна маса с разтегателен горен плот;
  • ще добавите още 30 см към дължината;
  • допълнителен долен плот за вещи и аксесоари;
  • предлага се в цветове по избор.

Красива мебел, която ще стои елегантно както в съвременния интериор, така и в класическия. Важно е да имате достатъчно пространство да е разположите  новата мебел пред дивана и да остане зона за преминаване, за да не бъде претрупано помещението.

От какви материали се изработват холните маси?

Съвременната модели се открояват по това, че са направени от най-различни материали. Комбинациите, които се получават са толкова интересни и оригинални, защото всеки материал има своите положителни характеристики. Едни от най-използваните са естествената дървесина, MDF и ПДЧ плоскостите.

Те придават елегантност и висока класа на моделите, подходящи са за класическия интериор. Ако обзавеждането във вашия дом е по-модерно ви трябва мебел направена от метал и закалено стъкло. Тя много лесно ще се впише в обстановката и ще я допълни по един перфектен начин. Цените на холните маси, които се откриват в интернет са достъпни и често ще намерите допълнителни промоции. Това е шанс да се сдобиете с качествено обзавеждане, което ще направи жилището ви по удобно и комфортно.