петък, февруари 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Лесно ли е да изберем качествен нов матрак

Лесно ли е да изберем качествен нов матрак

матрак косара

Когато търсим обзавеждане за нашия дом винаги се забавляваме с това да си представяме как ще изглежда обновеното помещение. Различните мебели притежават своя характерна красота и функционалности, които трябва да бъдат комбинирани по правилен начин. Наред всичко това трябва да изберем и матрак, който да послужи като уютно местенце по време на сън. Този артикул обаче не се купува само по това дали ни харесва как изглежда на външен вид. Има много други подробности с които трябва да се запознаем и да преценим преди да купим нов модел. Разгледайте всички предложения в сайта на магазин https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници. Ще останете приятно изненадани колко сложно и качествено са изработени моделите.

Двулицевият матрак – удобен и качествен артикул с дълъг живот

Искаме да насочим вниманието ви към малко по-високия клас модели, които се отличават с по-дълъг експлоатационен живот, комфорт и прецизна изработка. За направата на тези видове са използвани едни от най-добрите материали, дори и такива които се считат за иновативни. Инвестирате повече средства, но си гарантирате дълги години спокоен и релаксиращ сън. Двулицевият матрак може да бъде използван от всичките си страни като някои модели предлагат зимна и лятна. След като го завъртате редовно той ще се износва много по-бавно. Venus.bg представя подробности за един от най-добрите модели – Двулицев матрак Silver Exclusive – 19 см:

двулицев матрак силвър

  • Двулицев модел „Silver Exclusive“ е съставен от мулти покет пружини, които ще гарантират необходимото удобство за един спокоен сън;
  • Покет пружините ще Ви осигурят и правилна позиция на тялото по време на сън;
  • Матракът е обвит в мек калъф със сребърни влакна, предоставящи антибактериална среда;
  • Луксозен текстил със сребърни нишки;
  • 7-зоново проектиране на ядрото;
  • Осем години гаранция.

Подарете си много комфорт и хубав сън с този качествен и прецизно направен модел.

Как да се грижите и да поддържате подобна вещ

След като сте инвестирали немалка сума в покупката на толкова важен елемент от обзавеждането, трябва да полагате и съответните грижи за него. Матракът редовно трябва да се проветрява и почиства по възможност с прахосмукачка. Завъртайте го периодично от всичките му страни, ако той е двулицев, за да се износва равномерно и да ви служи по-дълго време. В никакъв случай не трябва да допускате наличието на влага, защото тя може да го повреди като ви препоръчваме редовно да проветрявате спалнята и винаги да се усеща необходимата вентилация. Никак не е сложно да се грижим за толкова важна за нас вещ, защото тя пряко отговаря за нашето здраве и винаги трябва да бъде в перфектно състояние.