четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Как ще променим интериора с модерен и стилен холен диван

Как ще променим интериора с модерен и стилен холен диван

диван истанбул двойка

Много по-добре бихме се чувствали, ако дневната зона е обзаведена с красиви и елегантни мебели. Освен удобството от тяхното използване е добре да се насочим към дизайна, който ще ни донесе и много естетическа наслада. Всички параметри по избор на една мека мебел са от значение, тъй като интериорът е способен да повдигне нашето настроение и да ни предостави търсения релакс. Мебели Венус ви предлагат актуални дивани, които ще ви допаднат със своята практичност и красив външен вид. Добре е да предвидите достатъчно свободно пространство, за да бъде атмосферата балансирана и хармонична.

Кои са основните модели търсени от клиентите

Винаги има артикули, които са желани и предпочитане, защото притежават множество положителни характеристики. Те до известна степен се отличават с универсалност и функционалност, които са така ценни в днешното забързано ежедневие. Днес ще споменем няколко от най- харесваните дивани:

диван двойка вашингтон

  • Модел с лежанка – той държи първенството като любима мебел на всички. Комфортната лежанка ви позволява да си създадете моменти на релакс, като се излегнете удобно в хола. Също така е много практична за настаняване на повече хора;
  • Диван с клик-клак механизъм – добре познат артикул, който е  качествено изработен, а посредством клик-клак механизъм се превръща бързо в място за сън;
  • Двуместен – прекрасен избор за хората с по-малки жилища, които искат да направят хола си удобен и елегантен. Този модел би могъл да се комбинира и с големите прави дивани, за да формирате цяла композиция при наличие на достатъчно пространство;
  • Модел с релакс механизми – модерен избор за семействата които държат на активната почивка. Може да повдигате краката си и да нагласяте облегалката в позиции в които ще се чувствате най-добре и ще релаксирате на спокойствие.

Както и сами се уверявате разнообразието от модели и стилове във Venus.bg е голямо. Хубаво е да изберете диван въз основа на това – колко е голяма дневната и колко души ще го ползват.

Практичните допълнения без които не можем

Съвременните холни дивани имат едно предимство с което свикнахме през последните години. Това е функцията „сън“, чрез която те се трансформират в комфортно място за спане. Полезно е да притежавате още едно легло, което може да се използва без проблем когато е нужно. Механизмите са добре конструирани и няма да се повредят дори при ежедневна експлоатация. Многофункционалните мебели са винаги полезни в днешните градски апартаменти, където мястото често не достига. Освен, че диваните са разтегателни, те имат и голяма ракла под седалките, за да подреждате различни вещи. Изберете нещо ново и красиво от сайта на Venus.bg.