понеделник, юни 24, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Как да изберем качествени мебели за спалнята в комплект?

Как да изберем качествени мебели за спалнята в комплект?

комплект за спалня

Безспорно спалнята е едно от най-важните помещения във всеки дом. Ако ви предстои да правите някакви промени тук, трябва внимателно да подберете мебелите, защото те ще ви служат достатъчно дълго и е добре да са модерни и функционални. Когато инвестицията е дългосрочна, има много повече детайли, които трябва да се обмислят, преди да се спрете на конкретен модел. Виж повече за готовите мебелни комплекти в сайта на магазин Венус. Всички изделия включени в тях са прецизно конструирани от качествени материали, за да ги използвате безпроблемно и да се наслаждавате на повече уют в любимата стая за почивка и сън.

Как да изберем точния за нас спален комплект?

Препоръчваме ви да улесните задачата си по обзавеждането, като заложите на готов комплект мебели. Много по-лесно ще изберете артикулите, ако те са в готова комбинация, отколкото сами да търсите нещата едно по едно. В случая имате достатъчно време да се фокусирате върху точния размер на мебелите, техният дизайн и разбира се функционалностите. Всичко, което ще използвате в спалнята, трябва да бъде комфортно и лесно за употреба, за да ви създаде повече комфорт в ежедневието а не да ви натоварва.

Ако предварително измерите свободното пространство, ще определите конкретни места за леглото, гардероба, нощните шкафчета и скринът. Относно дизайна и цветовете специалистите съветват, да се насочите към такива, които ви харесват напълно и ще подхождат на нюансите в самото помещение. Съобразете се с цвета на стените, на завесите и килимите, за да имате една приятна обстановка, в която ви харесва да прекарвате време. От магазин Венус ще ви предложат – Спален комплект Аляска Конфигурация № 3 – 160/200 см, Бял гланц / Графит:

мебели за спалня
  • елегантен спален комплект „Аляска“ е функционална модулна конфигурация;
  • модулите ви дават възможност да организирате пространството във вашата спалня според вашите нужди и предпочитания;
  • леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • предлагат се два гардероба с рафт и лост, и  две надстройки между тях;
  • включен е и скрин с три чекмеджета;
  • всички модули в спалния комплект имат механизъм за плавно затваряне.

Красиво и съвременно оборудване в комплект, осигуряващо ви невероятен комфорт и елегантност.

Защо да поръчаме мебелите от интернет магазин?

Специализираните търговци се отличават с това, че в каталозите представят огромен асортимент от възможности. Всички мебели са изработени качествено, а дизайните са разнообразни, тъй като и производителите са много. Лесно ще откриете подходящото за вашия дом обзавеждане, защото изборът става дистанционно и в удобно за вас време, за да не се чувствате притиснати и да обмисляте всеки детайл по-внимателно.