понеделник, май 20, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Наръчник за покупка на холна маса

Наръчник за покупка на холна маса

холна маса

Мини масичките са незаменима част от холния интериор. Вероятно в това се крие причината на пазара днес да попаднем на такъв огромен арсенал от предложения. Минатюрни, триизмерни, екстравагантни, уникати, дизайнерски, трансформиращи се… изобилието наистина може да обърка всеки почитате на красивите мебели, който желае да подмени старата холна маса с нова. Е, днес ще се опитаме да намалим тревогите ви, защото сме ви подготвили своеобразен наръчник със съвети, които да приложите при предприемането на покупка.

Главните моменти – трите правила, които не трябва да пренебрегвате

И какво като е малка и е повече декоративен отколкото функционален елемент в хола ни? Това по никакъв начин не означава, че холната маса не бива да отговаря на нашите високи критерии за:

  • Качество;
  • Адаптивност;
  • Функционалност.

Ето ви трите отправни показатели, от които да тръгнете. Те са приложими не само при покупка на холна маса, а всъщност като се замисля за всяка една друга мебел, която ще се превърне в неизменна част от домашния интериор.

Качеството

То е водещо, защото независимо, че няма да натоварвате холната маса кой знае колко и най-много да я ползвате като поставка за обича, телефон или дистанционно, то със сигурност не очаквате тя да се разпадне след първата година от ползването ѝ. Лющене на боята, дестабилизиране на крепежите, заяждане на механизмите за трансформиране. Това са показатели, че не сте инвестирали в правилната холна маса.

Адаптивност

маса за хол

Казват, че холната масичка е очарователния фокусен детайл, който има за цел да се погрижи за вашия личен визуален комфорт. За да бъде напълно съпоставима с дивана, цвета на стените, секцията и дори декорацията е редно да заложите на такава, която напълно ще се приспособи към обстановката.

Функционалност

За да бъде максимално ефективна и удобна си изберете маса с функции:

  • Разтегателен механизъм;
  • Табуретки;
  • Повдигащи се крачета и т.нат.

Така не просто ще имате холна маса, а мебел, която винаги ще може да послужи според обстоятелствата и възникналата ситуация.