неделя, юни 23, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Професионалните ВиК услуги – кое ги прави търсени

Професионалните ВиК услуги – кое ги прави търсени

вик услуги

Хората, които срещат трудности с наемането на майстори за разрешаване на битови проблеми за София не са малко. Вероятно си мислите, че в този огромен град специалисти водопроводчици, електротехници и майстори „за всичко“ се намират лесно, но всъщност не е точно така. Спецификата на всеки един домашен проблем, повреда или по-сериозна авария налага да се предприемат по-отговорни действия и да се потърси квалифицирана услуга, която да покрие главни правила и стандарти за качествено провеждане на ремонтните дейности. Днес ще се опитаме да ви улесним в частта ВиК и ще представим екип, който е проверен от наши читатели, които с пълно основание ги поставят в белия списък с доверени и коректни специалисти. Търсите ли вик услуги София – vikhelp.com ще намерят решението и за вашия проблем.

Видове предлагани услуги

В уеб страницата си vikhelp София представят някои от основните водопроводни услуги, които предлагат на своите клиенти. Прави впечатление, че наред с напълно елементарни като смяна а меки връзки, монтаж на аксесоари за баня или смесители има и такива, които са доста по-особени и изискващи нужната компетентност за предлагането им. Така, че ще разграничим основните Вик услуги, предложени от vikhelp София в две основни категории – стандартни и специфични ремонти дейности.

 1. Стандартни Вик услуги

В списъка с такива услуги, за които някои домакинства от София дори не наемат водопроводчици, а сръчковците у дома разрешават проблема изглежда така:

 • Монтаж на санитарен фаянс ( биде, тоалетна чиния, казанче, вана, душ кабина);
 • Ремонт на смесители;
 • Отстраняване на течове, смяна на уплътнениня;
 • Инсталиране на бойлери, перални и съдомиялни машии.

2. Специфични ремонти

 • Лицензирана подмяна и узаконяване на водомери;
 • Ремонт и монтаж на отоплителни системи с радиатори;
 • Изграждане на цялостни ВиК инсталации;
 • Смяна на дефектни вертикални и хоризонтални щрангове;
 • Откриване и отстраняване на скрити течове с помощта на модерна апаратура.
 • Лицензирана подмяна и узаконяване на водомери;
 • Ремонт и монтаж на отоплителни системи с радиатори;
 • Изграждане на цялостни ВиК инсталации;
 • Смяна на дефектни вертикални и хоризонтални щрангове;
 • Откриване и отстраняване на скрити течове с помощта на модерна апаратура.

Професионализма на водопроводчиците от vikhelp определено не е за подценяване, когато и вие сте изправени пред възможността да наемете хора, отговарящи на нужната квалификация за отстраняването на авария, повреда или извършване а монтажни дейности. Безспорно успеха и високия рейтинг на ВиК Хелп София не е  случаен. Тук представяме екип, на който безусловно можете да поверите всякакви битови водопроводни проблеми, с които вие не можете да се справите.

Гаранции за качество на труд и материали

монтажни услуги

И за да не оставим впечатление за голословност и привидна реклама, то ще изложим някои основни факти, които показват един висок стандарт на качество и гарантирана успеваемост при справяне с всякакви ситуации. ВиК Хелп са една от многото фирми от ВиК сектора в София, които следва да устоят на конкуренцията и да предоставят на клиентите максимално коректно обслужване. Дискретност, компетентност, способност за работа в екип – това са малка част от индивидуалните качества на всеки водопроводчик, който има удоволствието да бъде част от тима на vikhelp. Наслагването на всеки важен елемент, включително и личностните отличителни белези на професионалистите са от значение за изграждането на една цялостна картина относно качеството на работа и гаранциите, които се предлагат от фирмата.

ВиК Хелп работят с материали, които са доказани като устойчивост, здравина и дългогодишна експлоатация. Освен компетентност и висока квалификация на водопроводчиците от екипа тук ще ви бъде предложена гаранция за вложените суровини и материали както и труд. Не се изненадвайте, че дори за най-дребния ремонт от ВиК София ще предоставят договор за извършване на съответната услуга. В документа ще бъдат описани основните етапи, срокове, стойност на услугата както и гаранционни срокове.

Заслужава си да поверите не само специфичните, но и на пръв поглед дребните ремонти в професионалните ръце на ВиК Хелп, защото:

 • Спестявате време;
 • Бързо ще се отървете от битовите неволи по водопровода и канализацията;
 • Получавате качествена услуга на гарантирано достъпна цена.

С ВиК Хелп и най-трудните за решаване аварии нямат шанс.