неделя, юни 23, 2024
Начало > ЕКО Строителство > Ръководство при наемане на багер

Ръководство при наемане на багер

багер под наем

Запознатите със строителните дейности са наясно, че без техника и машини работата е немислимо да се изпълни в срок. Предприемачите с основани разчитат на услуги, при които се предоставят под наем тежка механизация, чиято роля е свързана с извършването на различни изкопни работи. Няма никакво съмнение, че когато развивате такъв бизнес навярно ще закупите такива машини, но в случай, че това не е основна дейност и периодично са необходими работи, които се отнасят до заравняване, направа на изкопи, основи и други то по-добрата перспектива е в това да се инвестира в наем на техника. За изкопни работи с багер цени можете да се обърнете към Izkopniuslugi. Според нуждите ви ще ви бъде предоставена машината, която да ви подсигури висока производителност и експедитивност в извършването на дейността.

Как се определят цените?

Когато наемате багер за извършването на изкопни дейности не бива да се ръководите от това, че една фирма предлага ниски, а друга високи цени. Реално се оказва, че при евтиния вариант не се предоставя оператор за управление, не е включен транспорта на багера до обекта както и други подробности, които реално оскъпяват стойността на услугата. Именно поради тази причина е необходимо да договорите съответните условия с оглед на това да се осигури наистина адекватна стойност, която да ви удовлетвори.

Преди всичко е добре да знаете, че цените при наемането на багер зависят от:

 • Вид на машината – стандартен, голям или мини багер желаете да използвате;
 • Часове работа на техниката;
 • Местоположение на обекта;
 • Специфика на дейността;
 • Имате ли дългосрочни отношения с фирмата, която отдава под наем машините и други.

Накратко се касае за персонализирана оферта, която покрива стандартите ви за експедитивност, качество, висока производителност.

За какъв тип дейности най-често биват наемани багери?

багер

Багерите се приемат като многокомпонентна и функционална техника, която намира приложение в извършването на много типове дейности. Обикновено бива използвана като решение, което се отнася до:

 • Заравняване на терени;
 • Отстраняване на корени на дървета и храсти;
 • Изкопаване на канали за полагане на кабели и тръби при изграждане на различни видове инфраструктура;
 • За направа на изкопи за септични ями;
 • При подпомагане дейностите на строителния бранш;
 • При строителство на пътища, мостове, тунели и други.

На практика багерите имат особено голяма значение за това работата да бъде експедитивна, а процеса с висока производителност. Разбира се, когато става въпрос за наемане на техника то е определящо да се вземат под внимание някои основни особености, които имат пряко отношение към цената и качеството на услугата.

Всеки предприемач търси икономически изгодното и правилно решение за своя бизнес. Именно затова няма как да пренебрегнете възможностите, които стоят пред вас. Качествената услуга ще спести доста главоболия и неприятности, което е показателно, че трябва да вземете на фокус всички онези показатели, които са определящи за вашия подбор. Направете проучване и обърнете поглед към наличния автопарк, който ще използвате, защото само добре поддържаната и технически изправна техника е в основата на това да можете да разчитате на отлична производителност.

Какви са ангажиментите на фирмите, отдаващи багери под наем?

Разбира се, че когато искате да получите добра услуга то няма как да не бъдат проучени какви са ангажиментите на наемодателя на техниката. Утвърдените компании не правят компромиси с:

 • Поддържането на машините;
 • Квалификацията на операторите, които ги управляват;
 • Изправност и безопасност на багрите;
 • Правилно съхраняване;
 • Налични придружаващи документи и други.

Отговорността на тези, които отдават под наем багери е много голяма и именно поради това е важно да се вземат под внимание всички обстоятелства, които да ви гарантират, че сте попаднали на правилния партньор.