понеделник, май 20, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Трапезни кухненски ъгли – що е то и има ли почва в дома ни

Трапезни кухненски ъгли – що е то и има ли почва в дома ни

кухненски ъгъл

Сложната организация, която трябва да направим в домовете си често е свързана с ограниченото пространство. От една зона да обособите две и дори три се оказва не просто трудно, но понякога дори невъзможно. Една от домашните зони, които често поставят домакинствата в изпитателен режим е кухнята, тъй като обикновено това е както пространство за готвене, така и за хранене, от където идва и притеснението, че не можем да осигурим достатъчно площ за кухненско обзавеждане и оборудване както и просторен трапезен кът. Има ли решение? Разбира се, че сме в готовност да предостави такова. А днес то идва от онлайн магазин www.venus.bg.

Трапезен кът с кухненски ъгъл

Ако си мислите, че модата на кухненските диванчета е отминала то този ретро акцент се оказва изключително приложим и към модерната среда на апартаментите от 21 век. Организирането на пространството в кухнята следва да съсредоточим в:

диван
  • Правилна подредба на кухненските модули;
  • Избор на свободен ъгъл за позициониране на ъгловия диван;
  • Планиране на пространството така, че остане достатъчно свободна площ в центъра на стаята за преминаване.

Независимо от това каква е общата квадратура на тази събирателна зона е важно да отбележим и още нещо, когато се избира ъглов диван или канапе, което ще ползва като елемент в трапезната зона:

  • Пропорционално съразмерима да бъде ъгловата мебел с кухненското обзавеждане;
  • Да е идентична като цвят и дизайн с интериора;
  • Да е издръжлива на замърсявания, тъй като независимо от това, че се ползват мощни аспиратори за изсмукване на парата и миризмите има съществен риск от поява на петна по тапицерията;

Венус представя богата колекция от практични ъглови дивани, с които можете бързо и лесно да оформите атрактивен, модерен и комфортен кът за хранене. Трапезните ъгли както още са известни тези мебели наистина са невероятно адаптивни и функционални, а освен това са и изключително достъпни и изгодни за всеки джоб.