вторник, юли 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Как да придадем на трапезарията по уютно излъчване?

Как да придадем на трапезарията по уютно излъчване?

диван

Важно е когато сте си вкъщи, интериорът и обстановката да ви доставят удоволствие. Мебелите, които сте избрали е добре да са удобни за използване и с красив успокояващ дизайн. Повечето хора се стремят да създадат необходимия релакс, за да прекарат свободното си време по-приятно. Трапезарията е една от ключовите зони за това семейството да се чувства добре. Тук ви препоръчваме да поставите съвременен модел кухненски ъгъл, който ще създаде необходимия комфорт на всички. В каталога на venus.bg ще разгледате най-новите и интересни предложения от наложени производители.

С какво се отличават кухненските ъгли?

Тази мебел е много по-удобна от това да използвате стандартни трапезни столове. Като начало около масата ще могат да седнат повече на брой хора и те ще се чувстват максимална комфортно. Това ви позволява да каните редовно гости, с които може спокойно да разговаряте и да се почерпите с вкусни ястия за по-дълго време.

Този вид мека мебел се характеризира със здрава и стабилна конструкция, изработена от естествена дървесина. Това е важен момент при избора, тъй като качеството на продукта е пряко свързано с неговата ежедневна употреба. При поръчката имате шанс да изберете тапицерия, която ще подхожда на обстановката във вашия дом и ще създава определен уют. Онлайн може да разгледате различни конфигурации и хубавото в случая е възможността да поръчате модел с ляв или десен монтаж, в зависимост от предпочитанията си. В сайта на Venus.bg ще разгледате още – Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Тъмносин/Горчица:

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски ъгъл „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Качествен кухненски ъгъл на достъпна цена, чрез който жилището ви ще стане много по функционално.

Какви екстри притежават още кухненските ъгли?

Тези диванчета за трапезарията имат разтегателен механизъм и могат да бъдат ползвани като легло. Това ги прави удачна покупка за малките апартаменти, квартири или студентски общежития. Дори вашият случай да не е такъв, може на това допълнително място за сън да настанявате свои близки останали да нощуват. Под седалките имате голяма ракла за багаж, винаги необходима в един дом. С инвестицията в тази кухненска мебел, получавате наистина много комфорт, а в същото време цената ѝ никак не е висока и всеки може да си я позволи.