неделя, юни 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Как да изберем хубаво и здраво детско легло?

Как да изберем хубаво и здраво детско легло?

детско легло

Една от важните покупки, която трябва да направите за стаята на детето, е да изберете качествено и хубаво легло. Тази мебел е по-специална, в сравнение с останалите, тъй като от нея очаквате да бъде безопасна, приятна на допир и достатъчно устойчива. Размерите също са от значение, за това бъдете внимателни и се съобразете с възрастта на малчугана както и с това, че той ще расте достатъчно бързо. В каталога на https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла ви очакват много актуални предложения, които ще ви изненадат със своя интересен и оригинален дизайн. Модерните мебели притежават и допълнителни удобства, които са ценни за организирането на вещите в стаята.

Кои видове детски легла са предпочитани от родителите?

Ако искате да купите хубава и качествена мебел за стаята на своето дете, е добре да разгледате модерните изделия онлайн. Забелязва се тенденция родителите да залагат на качествени артикули, изработени от естествени материали. Това е така, тъй като детски мебели направени от естествена дървесина предлагат пълна безопасност за малките съкровища. Те са комфортни и здрави, без да излъчват неприятна миризма на различни химикали от боите.

Този вид изделия се изработват в различен дизайн, за да отговорят на вашите очаквания и да бъдат достатъчно практични и функционални. Ако искате да инвестирате в нещо подобно бихте могат да го поръчате без проблем от специализираните интернет магазин.

Производителите, които изработват детски легла от естествена дървесина влагат много старание в това дизайнът да е привлекателен за мъниците. Важно е децата да харесат новата мебел и с удоволствие да я използват. Внимателно измерете свободното пространство и определете подходящия размер. Изделията се изработват в широк диапазон и със сигурност ще откриете точния размер, който ще подхожда на помещението. От Venus.bg препоръчват – Легло Капан 34 – 82/190 см., Натурален:

легло с ракла
  • качествен модел с ракла „Капан 34“ е подходящо за еднолицев матрак;
  • за изработката на модела е използвана висококачествено масивно дърво – Чам;
  • има табла към стената и повдигащ пружинен механизъм, който позволява използването на подматрачното пространство;
  • разполага с ракла с предно и горно отваряне, която осигурява допълнително място за съхранение.

Удобно и функционално обзавеждане, с което ще оформите красив и силен интериор.

Какви удобства трябва да предлага моделът?

Хубавите и качествени детски легла имат и редица други екстри, които ще ви помогнат да съхранявате и подреждате вещите на децата. Първо ще споменем тези, които разполагат с голяма ракла, в която да се прибират завивките и одеялата. Друг модел дава възможност да използвате механизма за повдигане на матрака и така на ваше разположение е голяма ракла в основата на детското легло. Това са удобства, от които ще се възползвате при покупката на подобно изделие и ще направите ежедневните задачи по разтребване много по-лесни.