неделя, април 21, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Спалнята – мястото в което се почива!

Спалнята – мястото в което се почива!

Работният ден приключва и първото което изниква в главата ни е как ще се пъхнем под завивките в удобното и меко легло.  Колко от вас са доволни от избора си на спалня и с удоволствие си лягат нощем, дали нощният сън е въпрос на необходимост или е бленувано удоволствие след напрегнатия ден. Спалнята е една от най-важните елементи в интериора на дома, това е мястото за отдих и релакс. Вашето интимно място аранжирано, подбрано и подредено с любов, внимание и отдаденост до най-малкия детайл. Всяко кътче в нея отразява темперамента на собственика си, показва чертите на характера по специфичен и уникален начин. Изборът на цветни палитри говори за свобода на духа, а пастелните тонове за предпочитани от по-уравновесени и хармонични личности. Вие каква цветова гама сте подбрали за спалнята си?

 Следобедната дрямка е спокойствие, което всеки човек трябва да си подарява, тя възвръща силите и зарежда съзнанието и организма за продуктивност и пълноценно прекарване на остатъка от деня. Как това би могло да се случи, ако така желаните 20 минути сън са въпрос на компромис, поради неудобно легло. Неудобният матрак предизвиква редица смущения в тялото, като болки в кръста, в шията и гръбнака. Получават се спазми, които ни тормозят през целия ден и пречат на нормалното ни функциониране. Често се събуждаме по-изморени отколкото сме си легнали. Ако организмът не получава качествен сън, става раздразнителен, концентрация на вниманието в извършване на определени дейности е почти невъзможна. Засягайки тази гледна точка на нещата, стигаме до извода, че матракът е много важен елемент от спалнята. За да се чувстваме отпочинали и заредени за новия ден и нови предизвикателства, е изключително важно какъв избор на матрак сме направили, осигурява ли ни той необходимия комфорт, дава ли ни всичко от което се нуждаем за пълноценен сън. Ако ви е трудно да вземете най-доброто решение, посетете сайта на Лени Стил и няма да останете разочаровани. Лени Стил предлага богат избор от асортименти и за най-капризните клиенти.

 Независимо дали обзавеждане ново жилище или правите известни козметични промени в дома си, смяна на интериора за освежаване и разнообразие дори, изборът на спалня трябва да е добре съобразен. Не се лишавайте от най-доброто поради липса на време или средства. Комфортът в дома е приоритет.

 Спалнята е символ на уединение, най-подходящото място където може да прекарате лежерно дъждовната неделя, да почетете книга или просто да поспите. Експериментирайте, развихрете въображението си като превърнете най-съкровената стая в дома си в уникално място олицетворяващо уют и топлина.